The best motivation

September 16th, 2011

3The best motivation

Articol scris de Oana

Succesul esecului

Sau un oximoron perfect pentru a caracteriza viralul de fata. ”The best motivation” este o poveste emotionanta, incurajatoare, socanta, motivanta sau cum vreti sa o numiti despre esecuri care de-a lungul timpului s-au transformat in succese. Fie datorita perseverentei, fie pentru ca au fost ajutati de oamenii care trebuiau, fie poate a fost vorba doar de noroc, toate personalitatile din viral au reusit mai devreme sau mai tarziu sa obtina ce si-au dorit.

Daca despre The Beatles se spune ca au fost refuzati de casa de discuri pentru ca nu sunau bine piesele lor de debut, despre Michael Jordan ca a fost respins la o proba de basket si ca a suferit un adevarat soc, despre Thomas Edison ca-i nestiutor si ca ar trebui sa faca o scoala doar de dragul personalitatii sale placute, nu e greu sa ne imaginam atitudinea si morala din spatele acestei productii.

Va las sa descoperiti singuri momentele de cumpana prin care au trecut oameni ca  Walt Disney, Ambraham Lincoln, precum si cei mentionati mai sus. De asemenea, va propun sa ne impartasiti ce persoane reprezinta pentru voi o sursa de  motivatie. :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. The Beatles – nu inteleg de ce vocea se aude pe un canal audio si intrumentele pe celalalt canal.

  2. Nici nu trebuie sa ma gandesc mult : Steve Jobs – exemplul perfect de ceea ce poate face cineva prin perseverenta si viziune :)

  3. Motivatia e cea care ne tine in picioare. Pare fain filmul asta, trebuie sa il vad.

Comentariu la postul “The best motivation”