Lost generation

October 4th, 2011

8Lost generation

Articol scris de Oana

De sus in jos si invers

“Once upon a time families stayed together, but this will not be true in my era. This is a quick fix society.” Aceste doua propozitii fac parte dintr-un discurs emotionant, pueril, grotesc, frustrant, profund, adevarat, numiti-l cum vreti. Probabil eticheta pe care o veti pune la final nu va fi intamplatoare. Dimpotriva, modul in care veti percepe insiruirea de cuvinte din viralul “Lost generation” este in concordanta cu identitatea voastra, cu modul in care vedeti lumea, cu optimismul care va caracterizeaza sau nu.

Cum cuvintele pot avea sensuri diametral opuse daca sunt citite de sus in jos si invers, puteti afla in productia de fata. Cine nu are rabdare sa vada finalul pierde ce-i mai important. Poate discursul nu e chiar o noutate din punct de vedere al  ideii abordate, insa copywritingul si-a facut datoria cum se cuvinte. :)

Alte posturi

Comentarii:

 1. Radu Bogdan

  Absolut genial.
  2 perspective intr-un minut 30

 2. Dragut, l-am vizionat de mai multe ori! Insa…nu stiu care perspectiva pare mai adevarata.

 3. Un videoclip exceptional. Poate mai multa lume ar trebui sa isi faca timp sa il vizioneze si, poate, se vor gandi macar putin.

 4. Buna realizarea. Sper sa reuseasca sa sensibilizeze macar cateva persoane. Viitorul ni-l cream singuri, iar ignoranta ne va duce la distrugere. Trebuie sa eschidem ochii si sa actionam ACUM!

 5. Cred ca discursul sugereaza ca lucrurile se pot schimba atunci cand perspectiva noastra asupra lucrurilor se schimba – daca alegem sa inversam situatia…Ca avem capacitatea de a schimba directia, daca ne dorim acest lucru…

 6. Super ,am vazut filmuletul de mai multe ori chiar genial. Intresant blog imi plac lucrurile pe care le postati …..

 7. Foarte interesant, bun clip!

 8. e super ok. BRAVO !!!

Comentariu la postul “Lost generation”