Firefox

May 5th, 2011

9Firefox

Articol scris de Monica

Feel the difference

Asa ne indeamna acest viral pentru Firefox care face parte dintr-o serie de trei astfel de spoturi de 30 de secunde, destul de captivante dar si cat se poate de simplu realizate (pe celelalte doua le puteti urmari aici). De campanie s-a ocupat Pozz, o agentie din Franta care ofera servicii de publicitate online. Sa ne spuneti ce impresie v-a facut si daca folositi Firefox sau v-ati imprietenit de mult deja cu alt browser. Enjoy it :) .

Alte posturi

Comentarii:

  1. M-am “imprietenit” de curand cu Opera desi inainte foloseam Firefox :d si este destul de ok .

  2. Firefox ramane la putere :D

  3. Si eu folosesc Firefox si mi se pare destul de bun nu am ce sa comentez, clipul nici eu nu l-am prea inteles.

  4. Eu folosesc google chrome si sunt foarte multumit. Din cate imi amintesc opera avea ceva probleme cu refresh-ul. Am folosit si mozila, dar tot google chrome-ul il recomand.

  5. Nu pot spune acelas lucru ca alti : firefox the best. nu cred asta. fiecare are anumite setari de care trebuie facute pentru a fi configuratie buna a speed-ului de cautare.

  6. Racnetul aluia imi aduce aminte de un videoclip al celor de la Aphex Twin daca stie careva :) http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0 , genial

  7. Tocmai am vazut ca in mai multe judete din tara Firefoxul a inceput sa fie mai folosit decat Explorer-ul, sau alte browsere, se pare ca incet incet castiga teren.

  8. Eu unul folosesc si opera si firefox. Opera imi place cel mai mult, firefox il folosesc pentru ca exista foarte multe add-oane pentru el.

  9. :) ) bine gandita

Comentariu la postul “Firefox”