Don’t vote

December 28th, 2010

6Don’t vote

Articol scris de Ducu

Ironia e buna intotdeauna.

Pentru a-l determina pe un copil sa nu mai faca o prostie unul dintre lucrurile indicate e aplicarea psihologiei inverse, ii spui sa continue sa faca prostia chiar sa o faca mai intens. Aceeasi tehinica sa aplica si in viralu de fata care are ca drept scop incurajarea americanilor de a vota, dar vine  in prima parte a lui cu mesajul “Don’t vote”. Ironia folosita bine taie mai tare decat insulta, in acest viral se aduc argumente pentru a nu vota, care sunt de fapt argumente pro-votare. Prezenta unui numar atat de mare de persoane credibile din showbizul american cred ca ajuta la transmiterea mesajului si la receptarea lui.

Leonardo di Caprio, Amy Adams, Jennifer Aniston, Kevin Bacon, Halle Berry, Kate Bosworth, Kevin Connolly, Courteney Cox, Ellen DeGeneres, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Jonah Hill, Dustin Hoffman, Anthony Kiedis, Ashton Kutcher, Adam Levine, Laura Linney, Eva Longoria, Tobey Maguire, Demi Moore, Natalie Portman, Giovanni Ribisi, Ethan Suplee, Kyra Sedgwick, Michelle Trachtenberg, Usher si Forest Whitaker sunt vedetele care joaca in viralul condus de cei de la Google.

Posturi similare

Comentarii:

  1. Chiar mă întrebam care e treaba că 5 friends… că am numărat mai mult de 5 actori :) )

    Foarte bine aplicată metoda.

  2. Adi

    Interesant clip. Abia dupa ce l-am vazut mi-am dat seama de ce spuneai ca a devenit viral. Este foarte bine ca se implica o multime de oameni cunoscuti si actori de valoare in asa ceva.

  3. pe mine unul m-au convins :D chiar daca nu asta era scopul…presupun ca va avea efect chestia asta mai ales ca sunt folositi actori ce sunt modele pentru tineri ;)

  4. Astia da actori si artisti toti sunt foarte cunoscuti.

  1. Flutebox | Filmic.ro - Oct 6th, 2008

Comentariu la postul “Don’t vote”