Did You Know

August 29th, 2010

1Did You Know

Articol scris de Oana

Multi stiu, putini inteleg

Viralul de fata il stiam de mai multa vreme. A fost prezentat si la editia de anul acesta a Congresului National al Studentilor la Comunicare unde tema centrala a fost ,, Media digitala- un imperativ al comunicarii contemporante”. Cu toate acestea, cred ca in randul multora nu e tocmai un clip foarte cunoscut.

Si in plus, mie intotdeauna mi-au placut sectiunile din reviste, ziare, in care aparea rubrica de ,, Stiati ca…”. Daca atunci majoritatea datelor pe care le aflai nu erau legate strict de profilul materialului citit, in clipul de fata se pastreaza o anumita directie. Toate informatiile prezentate sunt legate de explozia mediului online, de amalgamul de mesaje la care sunte expusi, de capacitatea in continua dezvoltare de a asimila noutati etc.

Fie ca e vorba despre faptul ca ,, In momentul de fata se instruiesc studenti pentru joburi care inca nu exista” sau ca ,, 25% din populatia Indiei cu cel mai mare IQ e mai mare decat totalul populatiei din Statele Unite”, filmuletul de fata chiar trezeste un mare semn de intrebare cu privire la evolutia volumului de informatie pe care trebuie (sau nu) sa-l asimilam.

Alte posturi

Comentarii:

  1. rubrica de “stiati ca”rulez..:D

Comentariu la postul “Did You Know”