What’s Happening

November 26th, 2010

7What’s Happening

Articol scris de Oana

Comunicam prea mult?

Traim intr-o lume…bla,bla. STOP! Comunicam. Comunicam extraordinar de mult fara rost. Daca la scoala ni s-au recomandat carti in care comunicarea era solutia oricarei probleme, de la contextul in care un prieten nu vroia sa mearga la meci, pana la plictiseala din timpul unui seminar, a venit momentul sa ne detasam de aceasta perspectiva.

Avem la dispozitie intrumente media care ne fac viata mai simpla, mai comoda, mai placuta. Insa, uitam un lucru. Pe cat de mare si de dezvoltata e lumea in care traim pe atat de mici si insignifiati devenim noi.

Pledez pentru ,,comunicarea limitata” desi e impropriu spus. Mai simplu: Don`t overcommunicate! :)

Posturi similare

Comentarii:

 1. Ce fain. La noi de ce nu se pot face astfel de reclame?

 2. Oana

  Poate ne este frica sa aflam adevarul! :-s

 3. alice

  1. ce ai COMUNICAT tu aici?
  2. e atat de arhaica limba romana incat nu poti folosi cuvinte romanesti intr-un mesaj atat de scurt, de teama ca nu vei fi inteleasa?

 4. Oana

  Ideea era ca spotul sa-ti comunice mesajul. Ceea ce am scris eu nu e decat o perspectiva proprie a povestii din reclama respectiva, nimic mai mult.
  Cat despre englezisme, sunt de acord cu tine! Ar trebui reduse, daca nu chiar scoase de tot. Totusi nu mi se pare ca am facut abuz cu o singura replica la finalul textului.
  Multumesc oricum pentru feedback. :)

 5. E cam greu sa mai poata fi stopate “englezismele” pentru ca incet incet devin termeni des folositi care pur si simplu nu au un corespondent propriu potrivit in limba romana.

 6. Mai conteaza si cum comunicam… Limbajul corporal, maiestria de a comunica cu cineva din priviri, prin mimica fetei, uneori valoareaza mai mult decat “n” cuvinte.

 7. De ce l-ai pus privat? Am devenit curios ce-i drept…

Comentariu la postul “What’s Happening”