The Break Up

September 13th, 2011

2The Break Up

Articol scris de Oana

De partea cui?

Relatiile interpersonale incep sa se asemene cu cele dintre agentii publicitari si consumatori. Ta daaaaaa! Cam asta pare sa fie ideea spotului publicitar “The Break Up”. Doar ca mi-e greu sa cred ca intr-o casnicie cele doua ocupatii nu alterneaza deloc, ca in filmuletul din acest caz.

El reprezinta marele advertiser care reuseste intotdeauna sa-si convinga partenera de calitatile sale (ne)indoielnice, iar ea simpla si umila consumatoare care s-a saturat sa fie pusa in umbra. Dialogul dintre personaje este amuzant tocmai prin replicile desprinse parca dintr-o serie de reclame: “Stiu totul despre tine!”, “Iti place sa asculti muzica si sa calatoresti!”. Bineinteles, si mesajul de pe tricourile pe care cei doi le poarta este extrem de graitor.

Cum se finalizeaza o conversatie in care personajele par sa vorbeasca limbi diferite si daca acest filmulet v-a convins (sau nu) sa deveniti big advertiseri, ramane de vazut. Enjoy it! :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. interesant filmulet , destul de explicativ. Asa se intampla si in realitate, dar de cele mai multe ori clientul nu refuza vanzatorul …

  2. foarte bine definit

Comentariu la postul “The Break Up”