Reclama CEC din 1978

October 22nd, 2011

8Reclama CEC din 1978

Articol scris de Monica

Si romanii isi au stupul lor

Care este acesta? Ei bine, din aceasta reclama a anilor ’70-’80 aflam ca este vorba despre Casa de Economii si Consemnatiuni sau CEC despre care am auzit cu totii, mai tineri sau mai bine deprinsi cu acel timp si specificul lui. Se pare ca advertiserii de atunci (daca ii putem numi asa) s-au gandit la o analogie intre albine si oameni pentru a sugera ca acestia din urma pot fi harnici si economi mai ales daca apeleaza la serviciile CEC.

Totul dureaza cam 3 minute (mult tare dar erau alte vremuri) si este cat se poate de simplu si clar: o fetita si bunicul ei lamurec oamenii cam cum sta treaba cu apicultura si economia.

Reclama nu se vrea a fi comica cu siguranta dar in contextul actual parca te cuprinde asa un soi de amuzament amestecat poate si cu un pic de nedumerire, vazand cat de mult s-au schimbat lucrurile de atunci.

Posturi similare

Comentarii:

  1. mi se pare o reclama reusita, avand in vedere vechimea ei, oricum mai mult ca sigur in ’78 nu avea mai nimeni tv color :)

  2. Super reclama mai ales pe vremea aia… ;)

  3. mott

    ok reclama, dar coloana sonoră, m-a dat pe spate. foarte bine construit. un soi de soft prog rock. Oare a cui e improvizaţia?

  4. foarte interesant. cam lunga ce-i drept, dar pe atunci nu bagau la fiecare sfert de ora reclame.

  5. Excelenta. Multumesc pentru nostalgica aducere aminte a vremurilor de dinaintea reclamelor cu Adidas Torsion si Oul din anii 90. SUperba regizarea

  6. Faina reclama, dar cam riscanta cu toate albinele alea prin zona…

  7. Nu stiam ca existau reclame atat de lungi pe acea vreme. O fata foarte curajoasa. Reclama este destul de reusita.

  8. ce pot sa spun…am ramas fara cuvinte…parca erau mai linistiti oamenii in zilele alea….bravo pentru clip. FELICITARI !!!

Comentariu la postul “Reclama CEC din 1978”