“Old No. 7″

December 8th, 2009

3“Old No. 7″

Articol scris de Oana

Jack Daniel`s

“Sa se incadreze in 30 de secunde!” Un imperativ destul de cunoscut in lumea publicitara. De parca cele 30 de secunde magice pot schimba intreaga perspectiva asupra produsului. Ei bine, daca sunt atat de multe exemple care sustin aceasta ipoteza (destul de sceptica), exista si un contraexemplu.

Spotul publicitar “Old No. 7″ este ideal in acest sens. In jumatate de minut reuseste sa surprinda o parte importanta din identitatea brandului, sa accentueze elementele cheie, sa evidentieze importanta cifrei “7″, dar mai ales sa sustina mesajul. Imaginile alb-negru, perfecte pentru a sugera ideea de old, de cata istorie exista in spatele acestei bauturi + alegerea unui voice over potrivit + mesajul de la sfarsit “What the label doesn`t tell you, a slip will.” = exemplu de introdus in cartile de publicitate la capitolul “Asa da!”

Tot legat de acest brand, echipa Knock Knock din Iasi a primit anul acesta la Olimpiadele Comunicarii un brief prin care trebuiau sa “realizeze o campanie in care sa creeze o asociere intre luna septembrie si Jack Daniel`s (luna in care a fost lansat prima oara).” Mie mi-a placut abordarea fetelor. Prezentarea ppt o gasiti pe site-ul evenimentului. :)


Advertising Agency: Arnold
City/State: Boston, Mass.
Chief Creative Officer: Pete Favat
Creative Directors: Wade Devers, Wade Paschall
Associate Creative Directors: Lee Walters, Chad Leitz
Executive Producer: Billy Near
Assistant Producer: Reaghan Puleo
Account Director: Chris Ferko
Business Manager: Maria Rougvie
Production: Brand New School

Alte posturi

Comentarii:

  1. Scrt si la obiect. Asa da! am plecat sa-mi iau o sticla! :) )

  2. Nu degeaba este un brand asa mare – au fost atenti la toate detaliile pentru aceasta reclama.

  1. Birthday Shavek | Virale - Dec 31st, 2009

Comentariu la postul ““Old No. 7″”