Nespresso

November 26th, 2009

4Nespresso

Articol scris de Monica

In rai

Nu ai cum sa nu stii cine este George Clooney si ce-i poate pielea, atat pe platoul de filmare cat si in viata de zi cu zi. Tot asa si in ceea ce il priveste pe veteranul John Malkovich, nominalizat la Oscar in doua randuri pentru prestatiile sale actoricesti. Iar dupa ce ne-au amuzat anul trecut in ultima comedie a fratilor CoenBurn after reading, ii regasim anul acesta purtand conversatii prin rai in acest spot de mai bine de 2 minute pentru Nespresso.

George Clooney moare imediat dupa ce isi cumpara un aparat ce apartine marcii mai sus mentionate fiindca are bafta sa se afle fix in locul unde pica nu se stie de unde, cum si de ce – un pian, John Malkovich pazeste portile edenului si se arata deschis negocierilor iar raiul e un loc in care se bea multa cafea si in care, spre dezamagirea actorului din ER nu se fac niciodata filme. Ne lamureste de ce gluma de pe final care vizeaza producatorii :) .

Se poate spune ca reclama e reusita mai ales datorita jocului actoricesc si charismei celor doi celebri actori. Vizionare placuta!

Posturi similare

Comentarii:

  1. Draguta reclama dar cam lunga si plictisitoare. Plus ca albul ala imi oboseste ochii. :) Dar daca joaca Clooney e de inteles de ce e considerata draguta reclama, mai ales de fete. :P

  2. Nu stiam ca George Clooney a jucat in reclame :) )
    La subiect : frumos in rai , cafea, miliarde de blonde si nu trebuie sa te duci la baie:))

  3. mariansarbujr

    Super reclama dar intradevar putin cam lunga. Cred ca este un produs deosebit daca se platesc atatia bani pentru el!

  4. Foarte buna seria de reclame

Comentariu la postul “Nespresso”