Kinder Surprise

May 29th, 2011

3Kinder Surprise

Articol scris de Monica

Reclama care a speriat copiii

Daca spui Kinder te gandesti la o surpriza, nu? Placuta, dulce si numai buna pentru a-ti aduce un moment de bucurie si a-ti aminti de copilarie. Nu asa s-au prezentat lucrurile insa candva prin anii ’80 cand cei de la Kinder nu au fost la fel de inspirati ca de obicei si au reusit sa sperie micutii care au vazut acest spot TV in timpul pauzelor de publicitate dintre programele lor preferate.

Reclama a fost rapid interzisa iar cei de la Kinder au trebuit sa-si revizuiasca strategia de promovare, aceasta incadrandu-se clar in categoria asa nu! De la discursul si modul cum acesta suna – cam strident si bizar, pana la imaginea acestui om-ou cat se poate de nepotrivita si deranjanta, spotul nu face decat sa fie in dezacord cu asteptarile micilor fani Kinder Surprise si a parintilor lor.

Ce spuneti? Un Kinder ? Sa ne ziceti apoi daca a reusit sa va aperie macar un pic sau daca, asa cum a fost cazul altora, v-ati amuzat la vederea ciudatului personaj :) .

Alte posturi

Comentarii:

  1. ce-mi mai placea cand avea galbenusul cu surpriza, acuma parca e penal cu crema aia

  2. @DUCU odata, mi-a cazut cutiuta aia galbena pe podeaua unei alimentare, m-am inrosit toata crezand ca am facut numai galbenus pe jos :) )

  1. Twitted by Monica_Mihai - Dec 14th, 2009

Comentariu la postul “Kinder Surprise”