Inginerii

May 7th, 2011

13Inginerii

Articol scris de Andreea

Tanara generatie mai are o sansa. Chance For Life este o fundatie caritabila din Romania, ce isi propune sa contribuie la dezvoltarea si incurajarea tinerelor talente din comunitatile rurale ale tarii. Oferind adultilor sansa de a participa la traininguri, cei de la fundatie au gasit o modalitate de a pune la incercare modul lor de gandire prin campanii sociale cu rol educativ, care sa se refere la tanara generatie de astazi. Chance For Life sustine dezvoltarea comunitatilor rurale din Romania si contribuie la formarea spiritului civic al fiecarui cetatean. Spotul comunica foarte bine ideea campaniei: copii inteligenti din familiile fara posibilitati materiale au acum o sansa.

Alte posturi

Comentarii:

 1. betty

  Mai vazusem poze cu ceva asemanator dar culegeau castraveti..

 2. roshkattu_94

  Oricum e tare rau video asta :) ) ar fi o chestie sa vedem pe campuri prin toata romania, astfel de masinarii care culeg :) ) porumb sau mai stiu eu ce:))

 3. Straja

  Eu sunt un sustinator al cauzelor sociale si educationale, dar in Romania majoritatea sunt sortite esecului. Am incercat sa realizez si eu cateva ceva pentru societate, ca sa ii spunem asa, incercand sa culeg fonduri de la primariile din zona respectiva. Nici vorba de intelegere.

 4. Si eu sustin astfel de cauze. Este trist sa ai potential si nici un mijloc pentru a-l fructifica.

 5. Romanii, ca si popor, au mult potential creativ. Din pacate nu este nimeni sprijinit si ajungem sa renuntam la a dezvolta anumite proiecte doar pentru ca nu avem cum sa le punem in practica.

 6. La cat mai multe actiuni de genul asta. Chiar avem nevoie la noi in tarisoara. Cat despre masina de cules ardei gras… geniala :) )

 7. din pacate cam asa sta treaba la tara. stiu asta ca am trait o perioada acolo

 8. ironic clipul si in totalitate adevarat. pacat de noi,findca sunt romani inteligenti in toate domeniile si ii pacat sa nu profitam de acest lucru.

 9. nik

  pacat ca nu se ocupa nimeni de agricultura in tara asta , avem pamant roditor dar nu avem cu ce sal muncim

 10. Da cu siguranta fiecare mai are o sansa sa plece sa slujeasca stapani mai generosi. Nu vreau sa fiu inteles gresit sunt perfect de acord cu asfel de activitati dar din pacate la noi conducerea a ramas in mainile fostilor nomenclaturisti sau a copiilor acestora care nu stiu sa aprecieze valoare autentica. Mai trebuie sa treaca inca cateva generatii ca sa scapam de urmariile lasate de odiosul sistem.Oricum Spor la treaba faceti o treaba buna pentru oameni!!!

 11. Genial spotul, transmite ceea ce trebuie si din pacate arata realitatea.

 12. nu luati neaparat in seama “masina de cules ardei”….dar tractorul…e facut de noi…ROMANII

 13. Geniala aceasta masina de cules ardei gras. Creatorii campaniei au pus punctul pe i.

Comentariu la postul “Inginerii”