Frankfurter Buchmesse

September 26th, 2011

3Frankfurter Buchmesse

Articol scris de Oana

In dulcele stil…

…nemtesc, se intelege. Desi greu de citit si mult mai greu de retinut, spotul publicitar de fata este cu siguranta o executie nemaintalnita in domeniu. Cel putin din punct de vedere al povestii, in care o musca si o bucatica de foaie sunt elementele centrale prin care se promoveaza evenimentul.

Este vorba de faimosul Targ de Carte de la Frankfurt, loc in care iubitorii de lectura se simt pe deplin impliniti. De la carti de o calitate superioara care sunt prezente in editii limitate, la volume la preturi foarte mici, la genuri literare diverse si pana la autori renumiti care participa la lansari sau conferinte, proiectul “Frankfurter Buchmesse” e demn de laudat.
La fel ca si executia de fata, in care realizatorii au reusit sa atraga atentia vizitatorilor intr-o maniera pe cat de amuzanta, pe atat de utila. Brilliant! (a se pronunta cu accentul potrivit) :)

Posturi similare

Comentarii:

  1. Inca putin si vine si la noi “Gaudeamus”. Nu cred ca o sa fie aceeasi atmosfera, dar printre carti parca nici nu e nevoie. Pacat ca tine doar 5 zile. Oricum, dragut filmuletul!

  2. i like, bravo

  3. Foarte frumos. Cand am fost in Munchen am cautat ceva similar insa nu am gasit.

Comentariu la postul “Frankfurter Buchmesse”