Evian Roller Babies

September 24th, 2011

5Evian Roller Babies

Articol scris de Monica

Pe ritm de hip hip hop

Cat de adorabili pot fi bebelusii? Cam atat cat reiese din acest spot publicitar pentru Evian – brand francez de apa minerala, spot care nu poate fi mai amuzant si captivant de atat. Pentru ca unde s-au mai pomenit bebelusi dansand cu vadita atitudine pe ritmuri de hip hop?

Desi este evident ca s-a lucrat destul pe computer iar bebelusii nu au un look prea “natural” pe alocuri ( aceasta in contradictie cumva cu ideea de sanatate si energie cu care este asociata apa minerala ), in ceea ce ma priveste, per total si intrucatva paradoxal reclama exceleaza tocmai¬† la nivel vizual prin ineditul ideii care ii sta la baza; mai ales ca nu poti sa nu zambesti la vederea unui asemenea dans al micutilor amatori de roller sport.

In cazul in care sunteti curiosi aici gasiti making of-ul spotului; cat despre soundtrack, acesta apartine lui Dan the Automator, se cheama “Rapper’s Delight” iar versurile fac echipa grozava cu sloganul campaniei si anume Live young:

i said a hip hop the hippie the hippie
to the hip hip hop, a you dont stop
the rock it to the bang bang boogie say up jumped the boogie
to the rhythm of the boogie, the beat

Alte posturi

Comentarii:

  1. In general clipurile cu bebelusi unde se vede ca s-a lucrat pe calculator mi se par cam freaky, dar acesta trebuie sa recunosc ca este foarte distractiv!

  2. sunt adorabili bebelusii :)

  3. Bebelusi dansatori … foarte tare clipul

  4. chiar e funny

  5. In general, imaginea copiilor in reclame este foarte convingatoare. Reuseste sa sensibilizeze mult publicul si sa il determine sa cumpere. Sa luam exemplul reclamelor de la Napolact cu acel baietel care se urca in nuc. ( devenim nostalgici,reclama ne aduce aminte de copilarie).

Comentariu la postul “Evian Roller Babies”