Embrace life

June 19th, 2011

6Embrace life

Articol scris de Oana

Siguranta

Acesta poate fi cuvantul care sintetizeaza intregul mesaj al spotului publicitar “Embrace life”. De la ideea de siguranta, responsabilitate, protectie s-a pornit in conturarea acestei productii. Fara sa mearga pe calea batatorita si sa prezinte scene violente in care apar victimele unor accidente de masina, realizatorii au mizat mai degraba pe ideea de constientizare.

Desi au preluat contextul clasic cu familia fericita, producatorii au reusit sa se detaseze, tocmai prin maniera subtila prin care au tras semnalul de alarma: “Poarta centura de siguranta atunci cand esti la volan!”. Cum a fost inlocuita scena cu o “centura umana” a celor dragi, vedeti daca urmariti filmuletul pana la capat.
Productia stop motion a fost lansata anul acesta in luna ianuarie, la Teatrul Capitol Horsham. Felicitari! :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. Arata-i asta si lu sefu’ care merge cu manele in blana si il imita pe tarzan poate intelege.

  2. Acest filmulet ar trebui dat la toate televiziunile si la toate orele poate asa animalele din trafic inteleg ceva. Macar 5% din ei si e tot bine

  3. e fain…tot inainte

  4. Deci te rog sa il promovezi acest video si sa deschizi ochii si altora. Poate, poate se schimba ceva si in tarisoara noastra.
    Like!

  5. Nu stiu de unde faci rost de clipurile astea slow motion dar sunt senzationale…sunt curios insa , ele se difuzeaza in Romania? pentru ca daca nu ar trebui neaparat introduse obligatoriu pe toate posturile. Dar vorba celui care a comentat mai sus, la cat manelism exista in tara asta mai bine pui o maimuta cu lantu’ la gat cand merge cu “mertanu” in blana si atunci o sa ai mare succes , din pacate:(

Comentariu la postul “Embrace life”