Does God Exist?

February 7th, 2011

16Does God Exist?

Articol scris de Andreea

Cunoasterea este o forma de putere. Acesta este titlul unei campanii sociale  ce promoveaza educatia in scolile din Republica Macedonia. “Lupta” pentru pastrarea religiei in scoli ca o alta forma de educatie a celor mici, nu numai ca a parcurs drumul mediatic in toate formele sale, ci s-a prezervat si in cateva campanii cu tenta sociala memorabile. Cand eram mica nu stiam chiar asa de multe cum stiu copiii din ziua de azi, dar parca atunci nu aveam asa o copilarie artificiala de care altii se “bucura” acum. Religia este o forma de cunoastere si ar trebui pastrata in continuare in programa scolara.

Alte posturi

Comentarii:

 1. betty

  Stiam asta :) da’ e dragut.

 2. zaraza26

  Religia nu e o stiinta!…In rest sunt de acord sa fie in programa scolara, dar ar fi bine sa se numeasca Istoria religiilor si sa participe toti elevii.

 3. Eu cred ca religia are de a face mai mult cu credinta si mai putin sau deloc cu cunoasterea. Tocmai aceta e rolul credintei: sa suplineasca lipsa cunoasterii. Daca religia ar fi o forma de cunoastere la ce mai trebuie credinta. Precizez ca eu prin cunoastere inteleg cunoasterea teoretica de tip stiintific.

 4. Marius

  Si asa se intoarce lumea inapoi in evul mediu.

 5. E trebuie cumva sa-i mai domoleasca pe tinerii de azi si ei cred ca religia este drumul cel bun

 6. Interesant argument. Si Constantin a pus punctul pe “I” – pentru asta exista religia , sa explice ceea ce e inexplicabil.

 7. l-am mai vazut ,dar e ok ca mi l-ati reamintit

 8. Interesant punctul de vedere al pustiului!

 9. Tare explicatie

 10. sunt de acord cu Constantin

 11. “Vreau sa stiu cum a creat Dumnezeu lumea aceasta. Nu sint interesat de nici un fenomen, si nici in spectru unor elemen-te; vreau sa cunosc Gindurile Lui. Restul sunt doar detalii.”
  A spus Albert Einstein!

 12. ffoarte tare !!!

 13. Pacat ca la noi mai toata lumea a uitat de “God”. Sper sa ajungem inapoi in anii ’80 – ’90, cand toti eram loiali ‘Domnului’.

 14. nu stiam de teza asta a lui einstein,interesat,un geniu de necontestat.

 15. Impresionanta ideea pustiului !

 16. chiar gandeste bine…evidentiaza super ok contextul ideeii

Comentariu la postul “Does God Exist?”