Care-i graba?

November 9th, 2011

9Care-i graba?

Articol scris de Ducu

O operatie din 3 se amana din cauza sangelui

PentruViata.com mi se pare una dintre cele mai bine puse la punct campanii de donare a sangelui care au fost initiate pana acum in Romania. Argumentele pentru aceasta afirmatie sunt mai multe: au reusit sa dezvolte un concept care se raspandeste de la sine(dovada ar fi si prezenta pe filmic), au sponsori puternici in spate Vodafone, Coca-Cola, Alka si au sustinatori care sunt cunoscuti ca lideri de opinie.

Nu stiu de cine e realizata campania de comunicare in media dar eu ii dau nota zece pentru profesionalism si pentru gasirea unor mesae care sunt reale, sincere si de impact.

Posturi similare

Comentarii:

 1. betty

  Da, dragut. Am vazut-o la televizor.

 2. Cucosh

  Genial site`ul

 3. dan

  regizor e Radu Jude, DOP Barbu Balasoiu, casa de productie Reload Film, agentia de publicitate Graffiti BBDO

  ma bucur ca ti-a placut :)

 4. ngabyn

  eh, in sfarsit o reclama facuta ca la carte…da’ ma indoiesc ca deaia nu mai pot romanii … parca n-au mai fost campanii exceptionale ca si realizare care au avut niste rezultate aproape nule…

 5. fane.mirea

  Au avut impact. Pe mine m-a facut sa caut un centru de donare a sangelui. Nu am reusit sa ajung, dupa sesiune cu siguranta. Am prieteni care au fost deja.

 6. Reclama a avut impact asupra mea, eu am fost de vreo doua ori sa donez sange, dar din pacate nu mi-am facut un obicei din asta .O sa am in vedere acest lucru si spre ca constientizeze cati mai multi cetateni, aceasta reclama.

 7. Foarte draguta reclama :) chiar o reclama foarte buna care transmite ceva

 8. dan

  Saptamana viitoare promit ca am sa ma duc sa donez sange. Cred ca trebuie sa fim constienti ca fie noi fie cei dragi noua, putem ajunge in situatia de a avea nevoie de sange. Chiar trebuie sa asteptam pana atunci?

 9. am donat…in sediu la politehnica…va recomand

Comentariu la postul “Care-i graba?”