Audi Q5

May 1st, 2009

0Audi Q5

Articol scris de Oana

Masina din cutie

Nu sunt o adepta a masinilor puternice care atunci cand pornesc simti ca e cutremur iar apa din sticla ti se clatina usor. In schimb, imi place sa vad reclame ale autovehiculelor in care nu se repeta cliseul conform caruie: ,, Noi avem cel mai puternic motor, oferim siguranta maxima, confortul este specialitatea noastra, iar in distractie ne-am dat licenta”.

Spotul de fata chiar asta evita. Pune accentul mult mai mult pe partea creativa, pe cum poti ,,construi” o masina de calibrul celor de la Audi fara sa mentionezi de fiecare data calitatile intrinseci ale produsului promovat. Este o abordare destul de curajoasa a brandului de a face apel la o tehnica animata pentru a evidentia profilul masinii Audi Q5. Aceasta abordare este cu atat mai simpatica cu cat muzica de pe fundal e foarte dinamica, iar personajul care apare dintr-o simpla cutie reuseste sa creioneze modelul in cauza.

As mai adauga doar ca onomatopeele nu sunt deranjante deloc, cu atat mai mult te fac sa zambeste si sa te gandesti la copilarie cand, la fel procedam si noi cu jucariile pline de praf din fata blocului. :)

Posturi similare

Comentarii:

Comentariu la postul “Audi Q5”