Aquafresh in trei culori

August 24th, 2009

5Aquafresh in trei culori

Articol scris de Oana

Rima 100% romaneasca

,,Trei culori ingemanate, cu efecte minunate/Folositi de multe ori, Aquafresh in trei culori.” Desi pare o rima banala, capabila sa fie facuta de orice copil care are cat de cat simtul umorului, versurile de mai sus sunt chiar funny. Asta cu atat mai mult cu cat ele se afla intr-o legatura perfecta cu imaginile redate.

Spotul publicitar ”Aquafresh in trei culori” este reprezentativ pentru productiile romanesti mai vechi, in care era transmis mesajul intr-un mod mult mai practic. Nu se punea problema folosirii unor termeni pomposi, dar fara irelevanta pentru identitatea produsului, ci mai degraba se miza pe simplitate, claritate, incredere.

Melodia e chiar funny si merita ascultata toata, iar executia e pe masura. Desi de doar 40 de secunde, reclama reuseste sa-ti creioneze o imagine asupra modului in care se facea advertising, precum si asupra avantajelor produsului promovat.
p.s. Am gasit spotul din intamplare, in timp ce citeam un articol legat de atragerea copiilor in cabinetele stomatologice. :)

Alte posturi

Comentarii:

 1. De cand este reclama? Nu imi amintesc sa fi vazut-o in ultimii 20 de ani la TV. Mai veche de 89?

 2. Oana

  Din ce am gasit eu, am aflat ca e de prin 94. :)

 3. Mi se pare ca am vazuto o singura data la Tv
  Aquafresh in 3 culori, spala dintii de 3 ori.
  Aquafresh -ile , ne spala gingiile :) )

 4. hpv

  nu retin reclama :)
  dar in copilarie, adoram pasta asta de dinti :P

 5. Ce veche e reclama nu o stiu dar stiu ca asa imi zicea mama cand eram mica ca sa ma spal pe dinti “Aquafresh in 3 culori, spala dintii de 3 ori” ;) )

Comentariu la postul “Aquafresh in trei culori”