ANIMEST Sheep II

December 8th, 2010

1ANIMEST Sheep II

Articol scris de Oana

Oaia corporatista

Doamnelor si domnilor, va invit sa vizionati cel mai reusit generic al singurului Festival de Film de Animatie din Bucuresti. Este vorba de o oaie corporatista (imi cer scuze draga patruped) care se plimba linistita intr-un birou. Nu o deranjeaza fotocopiatorul, scaunul ergonomic sau aglomeratia de pretutindeni. Dimpotriva, le inlocuieste imediat cu campul unde isi petrece majoritatea timpului, prietenii din breasla cu care se aseamana perfect si bineinteles cu atmosfera serioasa care e pe orice pajiste atunci cand se afla “in timpul programului”.

Altfel spus, oaia noastra din spotul publicitar e moderna, stie sa se adapteze situatiei si pe deasupra are si un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Prin privirea ei blanda nu vrea sa sugereze decat ca editia cu numarul 4 a evenimentului ANIMEST va fi un succes rasunator, iar noi, cei pamanteni si ingropati in rutina, suntem invitati sa ne bucuram de initiativa.

Draga oaie, iti doresc mult succes in noua cariera si astept cu nerabdare sa ne impartasesti detalii din culise. Numai bine! :)


Alte posturi

Comentarii:

  1. Bai e mortala oaia! Cum sa isi faca ma fotocopii la… ? Mult prea tare!

Comentariu la postul “ANIMEST Sheep II”