Vara nu-i ca iarna

June 29th, 2009

4Vara nu-i ca iarna

Articol scris de Oana

E de trei ori mai bine

Am vazut filmuletul ,,Vara nu-i ca iarna” prima data la stiri. Bineinteles acolo tonul denota mai mult intrigare, decat admiratie, lucru perfect normal pentru profilul contextului respectiv. Acum, revazandu-l pe Filmic mi-am consolidat si mai bine atitudinea fata de Niculai Necula.

In afara faptului ca are un nume extrem de melodios, il admir pe acest domn care la o frumoasa varsta inca mai stie sa se bucure de viata. Mai mult decat atat, e poate de doua ori mai constient decat noi (aka cei cu 10 taburi deschise cand suntem pe net) ca sportul ajuta foarte mult: fie ca te mentine in forma, fie ca te-au dat ai tai cand erai mic la gimnastica sau pur si simplu e un obicei placut, aceasta activitate ar trebui sa fie imbratisata de mai multi.

Am schiat de vreo doua ori si am iesit intreaga din toata povestea asta. Recunosc! N-am schiat pe iarba, ceea ce imi da de gandit. Tehnica personajului poate fi catalogata mai degraba ca fiind ,,high tech” decat hilara. Cine stie? Poate o sa practicam acest sport pe Bucium, la Ciric sau Venetia in perioada verii, nefiind obligati sa mai asteptam tunurile de zapada artificiala. :)

A! Si inca ceva! Este si cel mai votat film pe site-ul festivalului ,,Spune pe scurt”. Felicitari nea Nicu! :D

Alte posturi

Comentarii:

  1. Se pregateste pentru olimpiada se pare.

  2. Oana

    Personal, ii urez succes! Go nea Nicu! :D

  3. Diana

    Formidabil omu’ !

  4. Bun asa, succes in urmatoarele proiecte.

Comentariu la postul “Vara nu-i ca iarna”