Tears

October 28th, 2011

9Tears

Articol scris de Oana

Cine alege?

Oricare ar fi contextul, nu copiii sunt cei care aleg. Doar daca ne referim la vreun plod isteric intr-un magazin de dulciuri. Atunci da!, parintii prefera sa-l lase sa-si aleaga ce vrea, nu mai insista sa-i vorbeasca despre dantura sanatoasa si alte asemenea pentru ca nu exista alternativa. Copiii sunt cei care iau decizia finala.
Nu acelasi lucru se intampla in scurt metrajul “Tears”. Aici povestea este neplacuta de la inceput pana la sfarsit, copilul este cel care sufera, desi nimeni nu observa asta. Este perceput drept un obiect care trebuie cumva impartit. Da, ati ghicit! e vorba despre o cearta aprinsa intre parinti, de pe urma careia toata lumea are de suferit. Desi nu intelege prea multe din ce se intampla si incearca sa-si gaseasca consolare in ursuletul de plus (singurul prieten), pustiul ramane o victima a inconstientei. Lucrurile nu iau o turnura fericita asa cum se intampla in filme, dimpotriva, actiunile celor doi accentueaza gravitatea situatiei.

Cum se comporta adultii care se ghideaza doar dupa binele propriu si de ce unele lucruri sunt constientizate mult prea tarziu, veti descoperi in scurt metrajul de fata. De asemenea, o sa remarcati grafica foarte bine pusa la punct, culorile infricosatoare, personajele ciudate si muzica grava care mentine nota de tristete pe tot parcursul filmuletului.

Alte posturi

Comentarii:

 1. gudrun

  este ingrozitor pentru fiecare membru al familiei dar cel care sufera mai mult este din pacate copilul…cu siguranta inceputul a fost altul, pacat ca lumea se schimba atat de mult, se transforma in monstri si nici macar nu constientizeaza lucrul acesta…filmuletul e foarte relevant pentru despartirea care loveste pana si in ursuletul de plus

 2. E o poveste tristă, din păcate.

 3. super tare clipul…din pacate prezinta o realitate din cein ce mai prezenta in vietile noastre…

 4. Asa cum prezinta acest clip realitatea, multi insa nu o vad

 5. Foarte frumos dar si foarte trist filmuletul. Asta este realitatea din pacate. :(

 6. ATUNCI CAND VOM INTELE CAT SUFERA UN COPIL DIN PRICINA UNUI ADUL, ATUNCI CAND FIECARE PARINTE VA CONSTIENTIZA ACEST LUCRU SI-L VA EVITA DEFINITIV , ATUNCI VOM URCA CU TOTII PE O TREAPTA SUPERIOARA A CIVILIZATIEI. PANA ATUNCI MA TOT INTRB DE UNDE AM PUTEA INCEPE ?

 7. Nu e buna ideea clipului, atata timp cat este un copil in el… si nu trebuie violenta intr-un clip ! HORROR CLIP !

 8. mi se pare cam dura…:(

 9. Foarte trist, dar asta e realitatea …

Comentariu la postul “Tears”