Still Life

February 12th, 2011

5Still Life

Articol scris de Ducu

Sofatul si somnul nu sunt prieteni

Pana acum am vazut foarte putine filme de scurt metraj horror, cred ca e destul de greu sa transpui frica, in doar cateva minute. Pe cat de rar e paranormalul in scurt metraje, pe atat e de interesant cand el apare.

Scenariul realizat de Charles Johnston e unul aparent simplu, o calatorie cu masina il duce pe un sofer intr-un oras in care realitate si imaginarur se contopesc. Mi-a placut foarte mult atmosfera din scurt metraj si cred ca ea este datorata in mare masura regizorului Jon Knautz si a experientei.

Credits:
Producers: Patrick White
Producers: Trevor Matthews
Writer: Charles Johnston
Principal Cast: Trevor Matthews
Principal Cast: Mike Pollack
Principal Cast: Kyle Brydges
Principal Cast: Joe Newton
Principal Cast: Stephanie Meadows
Principal Cast: Matthew Brulotte

Posturi similare

Comentarii:

  1. Apreciez interesul spre aceasta campanie. Am vazut ca si in State chiar pun accent pe atentie in timpul sofatului. Pot fi evitate multe accidente. Sper ca mesajul sa fie transmis la cat mai multe persoane.

  2. Cred ca a reusit sa transpuna imaginea terifianta a fricii in acest scurt metraj. Asa cum personajul intra in primul stadiul al somnului, somnul usor, el nu poate face deosebirea intre imaginar si realitate. Cu somnul, mai ales ales la volan, nu este de glumit! Si astfel de scurt metraje ar trebui transformate in scurte reclame TV de a trezi “awareness-ul” populatiei. De ce campania “consumul moderat de sare, zahar si grasimi” ar fi mai importanta decat promovarea constientului la volan???

  3. Sincer nu mi-a placut :(

  4. Destul de interesant. M-a captivat. Cam asa se intampla atunci cand chiar iti e somn si conduci mult. Ajungi sa vezi doar fractiuni din ce se intampla.

  5. domnul tocmai a dezmembrat acel manechin !

Comentariu la postul “Still Life”