Soulsavers – No Expectations

June 28th, 2009

0Soulsavers – No Expectations

Articol scris de Oana

Doi

In primele 20 de secunde ale scurt metrajului m-am gandit ca sigur o sa fie vorba despre cineva care duce o viata destul de mizerabila si care isi pierde timpul pe la metrou, singurul spatiu in care se simte integrat. M-am inselat deoarece povestea regizorului Matei Alexandru Mocanu e mult mai profunda de atat.

Prezinta viata unui cuplu care stie sa se bucure de o muzica de caliate, de o cafea buna, de clipe frumoase petrecute in doi sau pur si simplu de bucuriile mici ale vietii. Nu mi s-au parut siropoase cadrele in care era evidentiata dragostea impartasita de personaje si chiar am simtit ca ceea ce traiesc ei e ,,pe bune”. Aceasta senzatia mi-a fost dublata pe moment si de muzica folosita in filmulet, care te aducea intr-o stare de comfort si liniste.

Dar, ar fi fost putin lipsit de esenta daca actiunea decurgea pe aceasi directie pe tot parcursul filmului. Asadar, intorsatura pe care o ia viata celor doua personaje, precum si consecintele pe care (uneori) le pot avea sentimentele prea puternice este una destul de trista.

Totusi, modul in care regizorul roman transpune destinul cuplului intr-o poveste plina de emotie nu poate fi lipsit de apreciere. :D

Posturi similare

Comentarii:

Comentariu la postul “Soulsavers – No Expectations”