Snap

October 19th, 2011

4Snap

Articol scris de Monica

Din dragoste pentru fotografie

Un scurt metraj care porneste de la urmatoarele: un barbat vrea sa se pozeze cu familia si apeleaza la un trecator pentru a-l ajuta cu instantaneele dorite. Cel putin la inceput, se dovedeste a fi o idee rea pentru ca tanarul pus sa presteze munca de fotograf o rupe la sanatoasa cu camera foto cu tot. Foarte urat din partea lui am putea spune. Sau nu?

Zic sau nu fiindca ceea ce urmeaza este spectaculos si imprevizibil, o goana nebuna dar pasionanta atat pentru hot cat si pentru urmaritorul furios care nu renunta nici in ruptul capului la bunul lui. Si bine face, dar dintr-un motiv diferit de cel la care ne-am putea gandi.

Scurt-metrajul lui Manolo Celi chiar merita si este cu atat mai interesant daca ne gandim ca va constitui punctul de plecare pentru un film de lung metraj in care prin cea de-a saptea arta se va vorbi despre o alta forma de arta: si anume  fotografia. Enjoy it!

Alte posturi

Comentarii:

 1. frumos scurt metrajul,
  si eu visez noaptea la ceva proiecte , adica ma gadesc poate fac si eu un scurt metraj odata , dar nu am echipament
  si asta mi-a dat mai mult curaj decand am vazut
  Tu ce-ai da pe-un varf de ac?
  si Filmul vietii mele , facute amandoua de niste tineri din barlad, chiar au facut ceva frumos , si ma gandesc sa fac si eu ceva…

 2. in primul rand e foarte funny, cand il vezi prima data zici ca e camera ascunsa :)

 3. Ana

  Ce idee buna! Oricum stiam cam cum se va termina, dar a fost o idee grozava…

 4. wow…nu mi-a trecut prin cap…o sa incerc sa fac si eu asa ceva :D :D:D

Comentariu la postul “Snap”