Powder Keg

July 24th, 2011

2Powder Keg

Articol scris de Monica

Emotie si suspans

Va recomandam de aceasta data spre vizionare un alt scurt-metraj din seria The Hire realizata de fabricantul german BMW. Cum la acest proiect colectiv au lucrat mai multi cineasti de seama, cel care semneaza regia si scenariul Powder Keg (2001) este mexicanul Alejandro Gonzales Inarritu care a impresionat de-a lungul anilor atat critica cat si audienta prin filmele sale printre care putem aminti: Amores perros, 21 Grams (care personal mi s-a parut fabulos) sau Babel.

Cumva Inarritu reuseste de fiecare data un lucru care poate nu este usor si pe care il putem observa si in acest film de numai 8 minute: sa impleteasca intr-un mod firesc scenele pline de emotie cu cele in care suspansul, violenta si actiunea sunt stapane si te acapareaza. Pentru aceasta de mare ajutor i-a fost si Clive Owen - castigatorul unui premiu BAFTA pentru performanta din Closer si cel care conduce automobilul BMW in fiecare din seria de scurt-metraje.

In centrul atentiei aici este un fotograf de razboi al Times, martor al unui masacru, care este ranit si pe care bineinteles personajul lui Clive Owen trebuie sa il salveze. Dinamic, dramatic, intens si… poate cel mai bun scurt metraj al seriei. Merita vazut cu siguranta iar daca il stiti poate v-am convins sa-l revizionati!

Posturi similare

Comentarii:

  1. impresionant

Comentariu la postul “Powder Keg”