My name is…

September 18th, 2011

5My name is…

Articol scris de Andreea

Copil pana la sfarsit.

Ca se potriveste sau nu, indraznesti mai putin sa contesti decizia luata de parinti vis a vis de numele pe care il porti o viata. Numele e cuvantul ce te defineste si iti poarta de grija cand ei nu mai sunt sa il strige. Dorin Moldoveanu si-a gasit identitatea si o imparte cu tine.

Scurtmetrajul reprezinta o fantastica explorare a libertatii,identitatii si  maturizarii, si intradevar patrunde adanc in psihologia protagonistului.

Ca si unul dintre jocurile noastre video preferate, Joc Poker Online, filmul va va captiva atentia. Speram ca o sa va placa, si desigur,  ca o sa va inspire indeajuns incat sa va realizati propriul film. “Numele meu este…” a castigat “Premiul pentru cea mai buna imagine” si “Premiul Publicului” la festivalul Filmul de Piatra din 2008, Bucuresti. A mai castigat si admiratia Filmic. Felicitari!

Va dorim vizionare placuta si asteptam comentariile voatre! :)

Posturi similare

Comentarii:

  1. Brutal de realist. Mai ales penultima scena, cea a nasterii. Scaunul de placaj pe care toti ne-am asezat in copilaria noastra, cu coltul rupt, putea lipsi din cadru. Nu pot spune ca nu e interesant scurt metrajul, dar am observat ca majoritatea filmelor romanesti se intrec in a-ti prezenta cea mai dura si mizerabila parte a vietii de roman. Din pacate occidentalii le iau drept referinte atunci cand isi formeaza o parere despre Romania, iar episodul filmat in tara noastra de Top Gear este doar un exemplu :| .

  2. ari

    ok!

  3. ana

    Mi-a placut cel mai mult! e foarte frumos

  4. este super tare…e fain sa poti gandi cu voce tare…e bine sa recunosti toate gandurile…mi-a placut scena cu cinele la masa

Comentariu la postul “My name is…”