Maybe one day

November 10th, 2011

5Maybe one day

Articol scris de Oana

Zambetul din vis

12, 76, 29 sunt doar cateva din cifrele care definesc rutina personajului din acest scurt metraj. Indiferent ca ele desemneaza pasii pana la toaleta, de cate ori isi perie dintii sau de cate inghitituri are nevoie pentru a termina micul dejun, cifrele ascund mai mult decat activitatile constante ale multora dintre noi.

Intreagul filmuletul te face sa interpretezi povestea sub umbrela melancoliei, acest aspect fiind sustinut si de melodia de pe fundal. Mai mult decat atat, te indeamna sa meditezi daca nu esti si tu intr-o situatie similara in care zilele sunt la fel, oamenii cu care te vezi sunt aceeasi, lucrurile pe care le faci au acelasi scop. Aceasta perspectiva iti da senzatia de superficialitate deoarece intreaga ta existenta se rezuma la o rutina care te copleseste fara macar sa o constientizezi.

“Maybe one day” e o producţie care mi-a starnit sentimente destul de contradictorii, insa finalul nu m-a dezamagit. Exista si momente (chiar daca mai putine) in care stim sa ne bucuram de cerul fara nori, de linistea unei dimineti sau de aerul curat din zori. Vizionare placuta! :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. Imi aduce aminte de LOST si de secventa lor de cifre.

  2. bine gandit…bravo !!!

  3. Atragator…e fain sa gandesti asa…

  4. nik

    interesant acest scurt metraj.

  5. Foarte fain, si eu mai produc cateva filmulete asa amatoreste insa acest scurt metraj mi-a dat idei.

Comentariu la postul “Maybe one day”