Left Unspoken

October 27th, 2011

5Left Unspoken

Articol scris de Monica

Confesiuni

Ai iubit vreodata pe cineva dar nu ai avut curajul sau nu ai gasit cuvintele potrivite sa spui ceea ce simti? Scurt – metrajul lui Avi Lewin aduce in prim plan perspectiva unei abordari sincere si deschise unui dialog veritabil in ceea ce priveste o asemenea situatie. Motivul? Nu se stie niciodata ce relatie extraordinara poate rezulta in urma unei confesiuni; in acelasi timp, cum altfel daca nu exprimand cu franchete ceea ce simtim ne putem intelege cu cei pe care intr-un fel sau altul ii pretuim si ii vrem aproape?

Desi este prima incercare de a realiza film a regizorului care este specialist in IT, “Left Unspoken” a fost ales printre finalistii Tropfest 2009. Acest lucru ar putea insemna ca merita 7 minute din timpul tau!

Alte posturi

Comentarii:

  1. Imi place faptul ca li se prezinta oamenilor si ideea de a fi sincer cu celalalt si a spune cine esti si ce vrei cu franchete si fara frica. Frumos! :)

  2. uau… mult mai mult decat 7 minute… a trebuit sa ma uit din nou de la inceput, cat de tare se schimba seminficatiile fiecarei fraze in momentul in care contextul e altul.

  3. Merita mai mult de 7 minute :D

  4. am patit si eu…ii un sentiment ciudat de teama ca poate el nu simte acelasi lucru

  5. i likeeeeeeeeeeee

Comentariu la postul “Left Unspoken”