La masa lui Gheorghe

August 3rd, 2009

0La masa lui Gheorghe

Articol scris de Oana

“Masa universala”

,,Viata omului sau a lui Gheorghe povestita de o masa. E masa universala, cea care asista la nasterea, botezul, pranzul, amorul, invatatura, insingurarea si moartea noastra.” Asa isi prezinta studentii de la Jurnalism (tot din Iasi) filmuletul realizat anul acesta. Ideea lor este simpla, poate banala pentru unii, insa maniera in care o redau, abordarea pe care o adopta si tonul la care apeleaza imbogatesc executia si o transforma intr-un adevarat scurt metraj.

Desi este vorba si despre trecerea timpului (subiect care pentru unii este destul de sensibil), echipa care a facut aceasta productie video a reusit sa imbine armonios o gama larga de sentimente. A variat fondul muzical astfel incat fiecare cadru sa fie reprezentat de o anumita melodie, cat se poate de potrivita pentru imaginile respective. De la copil la adolescent, de la naiv la intelept, intreagul filmulet reuseste sa reuneasca in doar 5 minute ipostaze ale unei vieti intregi. Felicitari! :)

Echipa care a contribuit la realizarea scurt metrajului :

Laura Baban, Sabina Condurache, Alina Iosub, Victor Stoian, Alice Cantoriu, sub indrumarea atenta a lui Alexandru Condurache care s-a ocupat de imagine si montaj.


Alte posturi

Comentarii:

Comentariu la postul “La masa lui Gheorghe”