Jean.3 Buc

July 12th, 2009

6Jean.3 Buc

Articol scris de Oana

Atac de panica la clasa urbana

UNATC ne-a cam obisnuit cu productii bune si  nici de data asta nu dezamageste. Scurt metrajul semnat de Matei Alexandru Mocanu prezinta pe cat de simplu, pe atat de emotionant, povestea trista a unui ,,tanar de capitala”. Acesta nu doar ca nu este integrat in societatea in care traieste, dar nici macar nu este tratat cu minimum de decenta. La fel cum se intempla deseori si in realitate, in filmuletul de fata viata tragica a personajului este prezentata exclusiv intr-o nota de tristete, nepasare, ignoranta, evitandu-se falsele compatimiri si griji.

Traficul infernal, egoismul celor din jur, traiul care devine tot mai mult o pacoste, sunt doar cativa factori pe care regizorul roman le surprinde intr-o maniera pe cat de veridica, pe atat de dureroasa. ,,Jean. 3 Buc” este un scurt metraj fara replici, fara prea multa actiune, cu o piesa pe fundal sugestiva pentru povestea transmisa, dar mai ales o productie plina de adevar si emotie.

Felicitari inca o data UNATC! :)

Posturi similare

Comentarii:

 1. ambra blu

  haha, felicitari unatc?
  filmele mele nu au fost niciodata primite cu bucurie in unatc si niciodata nu am primit suportul sau intelegerea lor, mai ales in cazul filmului meu de licenta.
  unatc – mori.

 2. @AMBRA BLU

  trimite-ne filmuletul de la licenta, ti-l vom primi si promova cu mare placere:)

 3. Oana

  Da, da, Andreea are dreptate! :D p.s. Ce am postat noi facut de UNATC sau in colaborare cu ei, chiar mi-a placut!

 4. Felicitari! Foarte interesant scurt metrajul. Si..plin de adevar:)

 5. ambra blu

  @andree – e tot pe vimeo, usor de gasit

 6. Mi-a placut. Filmul are prins in el esentialul / ideea / mesajul, de care avem nevoie. Felicitari.

Comentariu la postul “Jean.3 Buc”