Imaginativ

July 22nd, 2011

2Imaginativ

Articol scris de Oana

100%

Scurt metrajul realizat de catre Marika Mandil impreuna cu cei de la UNATC este cu siguranta una din productiile de seama. Povestea aproape ca nu merita povestita, ci mai degraba urmarita, analizata. Totusi, trebuie sa subliniez ca exista cateva momente in care ironia se face prezenta intr-un mod foarte subtil.

Mai mult decat atat, actiunea este de-a dreptul dinamica, totul evoluand foarte repede in viata personajului. Muzica mi-a dat senzatia ca ma uit la un film cu James Bond, insa cateva elemente m-au convins ca am de-a face cu o executie 100% romaneasca. Fie ca e vorba de stilul de viata, de anumite gesturi sau pur si simplu de o serie de obiceiuri specifice, intregul filmulet iti mentine treaza atentia.

Daca v-ati intrebat vreodata cum anume poti ,,suferi” de prea multa imaginatie aveti ocazia sa gasiti raspunsul in acest scurt metraj de doar cateva minute. :)

p.s. Am citit destul de recent intr-o carte un indemn care suna cam asa: ,,Persistati in normalitate.” Cred ca se aplica destul de bine in contextul de fata.


Posturi similare

Comentarii:

  1. E bine ca imaginativul sa aiba o stransa legatura cu normalitatea. “Oamenii fericiţi şi normali nu scriu, trîiesc pur şi simplu …dar eu nu cred asta..Poti scrie si datorita unei placeri foarte mari de a impartasi multe lucruri..

  2. Oana

    Povestea din ”Imaginativ” este putin dusa la extrem, insa unele aspecte se aplica si pentru realitatea cotidiana.

Comentariu la postul “Imaginativ”