From Romania with Love

December 6th, 2011

4From Romania with Love

Articol scris de Oana

I love Romania

Yes, I do! Autointidulandu-se ” a project of passion”, From Romania With Love este o initiativa de laudat a lui Andy Fazekas, student la Sibiu. Aceasta productie reprezinta totodata al treilea episod  din documentarul despre snowboardul in Europa de Est, produs de catre Blikinsfreie.

Filmuletul are la baza o poveste reala despre pasiunea unor tineri din tari ca Slovacia, Franta, Polonia pentru snowboard. Mai mult decat atat, sunt prezente o serie de declaratii ale acestora cu privire la modul in care se practica acest sport in Romania, precum si obstacolele pe care le au de depasit pentru a-si practica constant hobby-ul. Chiar unul dintre participanti afirma ca practica snowboardul pentru ca: ,, Ma dau cat pot pentru ca nu o sa fac asta toata viata. Nu vreau sa fac cariera.”

De impresiile celorlalti tineri care au luat parte la aceasta initiativa, precum si de o serie de imagini foarte frumoase surprinse cu mult talent, va puteti bucura daca vizionati intregul scurt metraj semnat de Rene Eckert.

p.s. Ma intreb daca (macar) cateva cadre nu pot fi incluse in The Land of Choice, un proiect care ar trebui sa ne reprezinte?!

Riders: Mihail Adolf (RO) Tomas Droppa (SK)
Vladimir Breszovski (RO) Wojtek Pawlusiak (PL)
Kinda Geza (RO) Michal Ligocki (PL)
Mateffy Istvan (RO) Bazsi Takacs (HU)
Constantin Bodea (RO) Martin Freinandemetz (AT)
Jaffar Fratele (RO) Chris Percival (AT)
Andy Fazekas (RO)
Yann Barthelemy (FR)
Thibault Pomarat (FR)
Leo Taileffer (FR)
Tomas Korcok (SK)

Alte posturi

Comentarii:

  1. Foarte tare, nu credeam ca e Romania cand l-am vazut prima data. Avem nevoie de mai multe filme facute de straine, nu par asa artificiale.

  2. Oana

    Si mie mi-a placut foarte mult! Cred ca avem nevoie mai degraba de mai mult interes. :)

  3. Slay

    unde as putea sa il vad , sau sa il cumpar , stiu ca a fost premiera..

  4. Mihai

    Puteti downloada filmul facand o donatie de 3 euro prin PayPal, de la adresa http://blickinsfreie.de/donation.html (HD Movies -> alegeti From Romania With Love)

Comentariu la postul “From Romania with Love”