Eros

April 11th, 2011

4Eros

Articol scris de Monica

In imaginatia unui nevazator

Fascinat de modul in care nevazatorii percep lumea, autorul acestui experimental a incercat sa vizualizeze cum o asemenea persoana si-ar inchipui, ar intrezari in imaginatie frumosul. Rezultatul este un pic bizar dar interesant din punct de vedere vizual in sensul ca avem parte de felurite efecte, decupaje, combinatii si franturi de linii si culori care arata grozav.

Si uite asa aflam cum tanarul din imagini se lupta sa dea o forma si un sens celor care-l inconjoara si care-l provoaca sa stie si sa simta mai mult decat ii permit simturile.

Coloana sonora este meritul lui Jeff Dodson; de restul il facem  responsabil pe Tom Geraedts care a precizat (pentru ca a fost intrebat) ca aceasta este propria reprezentare, nefacand nici un fel de research in legatura cu modul in care cei care nu vad inteleg ce se petrece in jurul lor.

Asadar, o reprezentare desi poate  nu tocmai conforma cu realitatea, macar destul de inventiva ca sa retina vreo doua minute din timpul tau si sa-ti dea ragazul de a te  lasa furat de frumusetea cadrelor. Vizionare placuta!

Alte posturi

Comentarii:

  1. Ana

    frumoasa interpretare…cred ca si-ar dori orbii, sa perceapa asa :)

  2. Nevazatori pipaie lucrurile asa isi pot da seama ce este

  3. Interesanta interpretare, nu imi place sa vad la cineva un defect atat de mare.

  4. greu…cand nu vezi te bazezi doar pe instinct…

Comentariu la postul “Eros”