Discoteca se amana

August 3rd, 2011

11Discoteca se amana

Articol scris de Ducu

Cultura cu forta nu se poate

Daca acum cateva zile am postat scurt metrajul “Covorul” care suprindea problema bauturii si repercursiunile pe care aceasta le poate avea, acum va prezint un scurt metraj care il are pe acelasi actor principal, pe Sergiu Voloc, dar care abordeaza ideea culturalizarii oamenilor din mediul rural. Povestea se invarte in jurul venirii unui cor din capitala intr-un sat in care muzica clasica nu e atat de in voga. Casa de Cultura a satului, “flacara vesnic vie”, isi amana programul normal de discoteca luandu-i loc spectacolul oferit de corul din capitala. Modul in care cetatenii satului primesc muzica si reactia actorului principal de la final scurt metrajului starneste rasul, dar si unele semne de intrebare.

Posturi similare

Comentarii:

 1. Vlad

  tu esti taran! pt ca ai spus asta! oameni far cultura exista peste tot, e plina lumea. Sunt sigur ca in orice sat plin de manelisti din Romania, ar merge acest cor, nu prea ar fi pe plac pt ca aceia nici nu inteleg, ma bucur ca tu ai cultura si nu prea ai inteles mesajul filmuletului care e facut in Republica Moldova pt superculti ca tine “betonule”.

 2. Vă mulțumesc pentru clip, m-au trecut tot felul de emoții când l-am privit.

 3. Discoteca se amana ! vai ce tragedie … pot spune pusti din ziua de azi despre acest titlu

 4. Deci faza cu cheia de sub caramida e mortala:D

 5. Tot respectul pentru acest clip ROMANESC !

 6. mi se pare ok totul…si faza cu caramida chiar se practica

 7. Alex

  we nu sub caramida … sub chetrishica

 8. nekta

  hehe super super fain

 9. Au succese mari cu clipurile astea! Şi imi place cum redau realitatea caselor de cultura in sate, cred ca va duce la ceva schimbari macar anul acesta!

 10. Super filmul… Da iulian, se practica. Inca se face film bun de scurt metraj.

 11. Trist, dar adevarat. Poate ca trebuie promovata altfel muzica clasica.

Comentariu la postul “Discoteca se amana”