Black Button

July 25th, 2011

3Black Button

Articol scris de Monica

Tu ce ai alege?

Finalist in 2007 la YouTube Award pentru cel mai bun scurt-metraj, “Black Button” ( in regia lui Lucas Crandles ) pune o problema care nu poate decat sa intrige sau chiar sa socheze.

Un tanar se trezeste in mod ciudat si cu totul inexplicabil intr-o camera alba. In fata lui se afla un barbat iar intre ei doi un buton negru. Tanarul trebuie sa faca o alegere: poate apasa butonul si pleca cu 10 milioane de dolari dar in acest caz o persoana va muri, sau poate descuia usa si pleca fara nici un ban. Tu ce ai alege?

Alte posturi

Comentarii:

  1. Dar, la fel de bine, ” eroul ” putea trăi liniştit cu zece milioane în cont iar ” alesul” să fi fost o persoană care agoniza de ani buni într- o ţară ce nu permite eutanasia.

  2. Nu ştiu cât de credibilă sunt, dar aş pleca. Oricât se spune că femeile sunt shopaholics, nu aş putea să îmi vând conştiinţa nici pentru 10 milioane $. În plus, nici nu ştiu despre ce persoană este vorba, poate fi mama mea sau mama altcuiva sau poate fi un violator în serie nebănuit de poliţie. Oricum ar fi, nu cred că am dreptul să stabilesc când se va termina o viaţă… Banul “picat din cer” se risipeşte iar cel cinstit se înmulţeşte :)

  3. as pleca…banii se fac …

Comentariu la postul “Black Button”