Beyond Words

August 1st, 2011

1Beyond Words

Articol scris de Monica

Doi oameni, doua perspective

Ale aceleasi povesti. Gandita bine, scrisa bine si transpusa cat se poate de frumos si potrivit in imagini. Despre acest scurt thriller vorbesc si subiectul  pe care il abordeaza si care, in conformitate cu propriile experiente, unora le poate parea incitant iar pe altii ii poate duce intr-o zona de care nu le pasa, parandu-li-se neinteresant. Sperand ca faceti parte din prima categorie o sa va spun un pic mai mult. Este vorba despre faptul ca indiferent de perceptia noastra asupra vietii, de modalitatea in care cunoastem lumea, orice este oricand posibil.

Totul se petrece cam asa: o tanara care nu aude este atacata intr-o parcare de un hot. Cel care intervine in toata chestiunea aceasta deranjanta este un barbat orb care nu se sperie cu una cu doua in ciuda deficientei sale. Modul in care se sfarseste povestea va ramane sa vedeti urmarind Beyond Words – finalist Tropfest al acestui an.

As mai adauga ca interesant este si modul in care cele petrecute sunt zugravite din perspectiva fiecaruia din cele doua personaje, la aceasta contribuin mai ales sunetul filmului, un pic bizar dar tocmai nivelul la care cred ca exceleaza.

Asadar, o scurta ilustrare a felului in care ochii altcuiva pot deveni ai tai iar tu poti fi urechile celui care este lipsit de auz. Vizionare placuta!

Posturi similare

Comentarii:

  1. superb !!!

Comentariu la postul “Beyond Words”