Because There Are

February 19th, 2011

5Because There Are

Articol scris de Oana

…Things You Never Forget

“Because there are things you never forget”, acesta e titlul intreg al scurt metrajului de fata. In spatele acestor cuvinte pot fi ascunse povesti care de care mai captivante si mai diferite, cu mesaje simpliste  sau dimpotriva, foarte profunde si emotionante. Aici se potriveste cel mai bine ultima parte deoarece intregul filmulet ilustreaza un episod din copilaria unor copii simpatici.

Pentru tinerii care au jucat fotbal in spatele blocului secventele din cadrul productiei li se vor parea foarte familiare. Mereu exista o doamna, un vecin, cineva care nu accepta galagia unor pustani a caror singura distractie e sa loveasca mingea de un perete. Daca repercursiunile unei asemenea activitati erau acelasi cu cele prezentate de regizorul spaniol Lucas Figueroa ramane de vazut si de amintit.

Scurt metrajul a atras intr-un mod cat se poate de pozitiv atentia criticilor, dar si a spectatorilor. Dovada a acestui lucru sta premiul “Grand Jury Prize”, la care se adauga “Luminaria Award” si “Best Editing”.


Alte posturi

Comentarii:

  1. rec

    foarte interesant blogul si filmul.multumesc

  2. Intr-adevar si copiii o deranjau pe baba, dar totusi.. trebuie sa tinem cont ca copiii sunt copii.. cam stresata baba asta.

  3. Foarte interesant, mi-a placut

  4. Dupa cate am observat in clip, mila batranei fata de acei copii nu exista !

  5. e super si interesant

Comentariu la postul “Because There Are”