Beat the devil

July 15th, 2009

1Beat the devil

Articol scris de Oana

Misiune indeplinita

Productia ”Beat the Devil” este o mare surpriza pentru mine. Atat la nivel de executie, care cu siguranta e una de exceptie, cat mai ales la nivel de asteptari. Doar citind titlul am pus o eticheta gresita asupra acestui scurt metraj. Credeam ca o sa fie o cu totul alta poveste, mult mai stearsa si lipsita de esenta, insa m-am inselat si ma bucur pentru asta.

Cateva cadre mi-au amintit de filmul ”2 Fast 2 Furious”, unde, la fel ca si in cazul de fata, toata actiunea se derula intr-un ritm foarte alert. Mai mult decat atat, personajele creionate in acest scurt metraj se muleaza foarte bine pe rolul pe care il joaca, precum si pe scenariul regizorului Tony Scott. Intreaga intamplare mi-a dat senzatia ca ma uit la un film de doua ore, in care finalul e mereu imprevizibil, lucru care s-a si intamplat intr-o anumita masura.

Cand ceea ce-l defineste pe ” The Godfather of Soul” devine aproape inexistent, personajul se incumeta sa faca un gest mai putin moral: pact cu diavolul. Care sunt motivele care il obliga sa actioneze in acest sens, ce legatura au toate aceste elemente cu BMW sau pur si simplu vreti sa auziti o piesa simpatica, urmariti cele 10 minute pline de dinamism si ironie.

Distributie: Clive Owen, Gary Oldman, James Brown, Marilyn Monson, Danny Trejo, Tony Wilson

Posturi similare

Comentarii:

  1. Unde este trailer-ul ?! :| va rog dati o adresa sau ceva…

Comentariu la postul “Beat the devil”