2 truths + 1 lie

May 15th, 2009

02 truths + 1 lie

Articol scris de Oana

Care-i adevarul?

Realizat de catre James Coulson, scurt-metrajul de fata reprezinta marturiile a sase persoane. Spuse cu o tarie de caracter admirabila, reusind sa priveasca in ochii celui care vizioneaza clipul, cele doua minciuni si un adevar nu sunt intotdeauna usor de identificat.

La fel de adevarat este faptul ca personajele distribuite pentru realizarea acestui filmulet nu sunt alese chiar intamplator, dovada fiind echilibrul de sexe: 3 femei si 3 barbati, fiecare dintre ei cu personalitati si caractere diferite.

As mai adauga faptul ca desi pare un scurt-metraj lipsit de substanta, poate chiar usor hazliu deoarece se prezinta mai degraba sub umbrela unui joc asemanator celui de ,, Adevar sau Minciuna” decat a unor destainuiri, totusi se remarca prin povestea din spatele oamenilor. De asemenea, ideea de a opta pentru o imagine oarecum dinamica, cadrele mutandu-se destul de repede de la un personaj la altul, reprezinta o strategie corecta atata vreme cat scopul a fost sa fie vizionate toate declaratiile.

Finalul dezvaluie aspectul care se ascunde sub vorbele celor sase personaje: ” My lie is another persons truth”. :)

Alte posturi

Comentarii:

Comentariu la postul “2 truths + 1 lie”