Sorry I`m late

September 1st, 2009

3Sorry I`m late

Articol scris de Oana

Punctualitate va rog!

La fel ca in experimentaul de fata, asta le spun si eu mereu celor care intarzie. Sunt punctuala, poate excesiv de punctuala in sensul ca ajung la locul cu pricina cu 10, poate chiar 15 minute inainte. De cele mai multe ori nu la fel sunt si persoanele cu care trebuie sa ma vad. La ei sfertul academic s-a transformat in jumatatea de ora (care nu mai e deloc academica), iar faptul ca ies din casa cu multe minute intarziere nu-i face automat sa se grabeasca (la ce folos daca tot nu ajung la timp?).

Scuze, pretexte, motive de invocat au mereu, nimic de obiectat in sensul acesta. Ii mai ajuta un pic si zambetul larg pe care il vezi de la trei blocuri distanta, precum si regretul spontan care reiese din propozitia “Sorry I`m late “.  Asa ca nu-ti ramane decat sa le spui ca e ok sub forma unei replici de genul acesta: “Stai linistit, oricum abia am ajuns si eu!”. Da, da, nu mai recunosti ca tu astepti ”mandru” de 20 de minute.

Totusi, daca trec printr-o peripetie asemanatoare cu cea a personajului din filmuletul “Sorry I`m late ” promit ca o sa fiu de doua ori mai intelegatoare cu ei. Pana la urma e mai important sa ajunga teferi si nevatamati, decat sa ajunga “la fix”. Desi, recunosc, imi plac oamenii punctuali! :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. Cui nu-i plac oamenii punctuali? mai ales cand te numeri printre cei care ajung la fata locului cu 10-15 minute mai devreme, din respect pentru cealalta persoana – deh, sa fii sigur ca n-o lasi sa astepte… :)

  2. @ ALEXANDRU ILIE
    Celor nepunctuali nu le plac oamenii care vin asa cum ai spus si tu cu 10 sau 15 minute mai devreme. :)

  3. Oarecum de asteptat, dar asta pana cand omul punctual devine nepunctual, iar cel nepunctual din fire va intelege cum e cu punctualitatea.

Comentariu la postul “Sorry I`m late”