kitick:

Oh, The Temptation

September 24th, 2009

4Oh, The Temptation

Articol scris de Oana

Tentatia, bat-o vina!

Se spune (nu stiu exact cine a fost inteleptul) ca lucrurile interzise sunt mai tentante. E demonstrat si stiintific ca atunci cand ne sunt impuse anumite limite, rigori, suntem mult mai curiosi sa le ignoram, iar de reguli ce sa mai spun? nu putini cred ca au fost inventate tocmai pentru ca  “trebuie” incalcate.
Experimentalul “Oh, the temptation” e amuzant si nu prea. Asta, cu atat mai mult cu cat este vorba de niste copii foarte simpatici si isteti care sunt supusi unei presiuni greu de suportat. Mai multe detalii nu va impartasesc, insa va invit sa vizionati filmuletul care reda foarte bine atat personalitatea pustilor, cat si o idee hilara despre tot ce presupune acest proces (aproape imposibil de indurat) al tentatiei.

Vizionare placuta!
p.s. Preferata mea e fetita care are parul prins cu fundita, dar si baietelul din final care a dat dovada de mult caracter! :)

Alte posturi

Comentarii:

  1. da, cel mai tare e baiatul care rezista. era interesant de vazut cum se comporta daca se plusa cu inca o prajiturica

  2. intr-adevar e greu pt fiecare dintre noi sa rezistam tentatiilor , mai ales celor interzise, parca zi de zi apar tentatii noi, de parca nu ne-am confruntat cu destule

  3. Copiii pe care realizatorii i-au ales pentru acest filmulet sunt geniali si se poate remarca naturaletea cu care se manifesta. Cat despre tentatii, e bine sa fim selectivi. :)

Comentariu la postul “Oh, The Temptation”