Radu+Ana

May 11th, 2009

0



Radu+Ana

Articol scris de Monica

Cel mai ghinionist

Daca titlul ar putea sugera faptul ca veti avea prilejul sa urmariti o frumoasa poveste de dragoste, puteti uita de acest lucru. Aceasta productie romaneasca de 8 minute prezinta intr-un mod comic povestea plina de sinceritate a tanarului Radu Ana care se considera cel mai ghinionist om de pe pamant. Ramane de vazut insa daca lucrurile stau chiar asa.

Paul Negoescu, regizorul scurt-metrajului a declarat: “Publicul care vine la cinema in general e un public care vrea sa se destinda, vrea sa vada divertisment si vrea sa rada, iar Radu + Ana tocmai asta incearca sa ofere”. Nu ar fi putut fi spus mai simplu de atat iar in ceea ce ma priveste incercarea i-a reusit.

In plus, este important de precizat ca “Radu + Ana” nu a trecut neobservat nici de catre criticii de film ( castigator a mai multor premii CineMAiubit si al premiului pentru cel mai bun scurt-metraj international la Festivalul de Film Independent de la New York) iar acest lucru nu face decat sa ii confirme valoarea si sa ne intareasca si noua credinta ca avem in tara cineasti talentati cu care ne putem mandri.

Regie: Paul Negoescu

Scenariu: Simona Ghita & Paul Negoescu

Imagine: Cristiana Apostol, Liviu Leleu

Montaj/Sunet: Dan-Stefan Rucareanu

Distributie: Bogdan Marhodin, Olivia Nita, Simona Ghita, Gabiel Spahiu, Tudor Aaron Istodor, Axel Moustache.

Alte posturi

Comentarii:

Comentariu la postul “Radu+Ana”