O petrecere fara punct

July 18th, 2011

16O petrecere fara punct

Articol scris de Andreea

Locul unde iti doresti sa fii.

Va vine sau nu sa credeti, “O petrecere fara punct” chiar are final… si inca unul foarte amuzant. Dorim sa deschidem categoria de “Creatii june” cu un scurt metraj realizat de cativa studenti foarte priceputi, boboci la UNATC, care au avut curajul sa imparta cu iubitorii de scurt metraje, o doza mica din creativitatea lor pe muzica celor de la Snails (o formatie din republica moldova). Cu ajutorul producatorului UNATC, Tudor Botezatu (regie), Andi Vasluianu (povestitor), Tudor Vladimir Panduru (imagine) si Sorin Baican (montaj), reusesc sa ne aseze cuminti in fata a 3 minute de poveste cu final neasteptat. Intr-un timp foarte scurt (aproximativ 3 zile) si cu un buget foarte mic, acesti juni ai cinematografiei, au reusit sa transpuna in format digital un filmic de sarbatoare, aratand tuturor ca si la noi in Romania “se poate”.

In locul unde tot ce-i scurt ruleaza, categoria “Creatii june” este deschisa pentru toti cei care au ceva de spus si mai ales… de aratat. Filmic va asteapta propunerile pe email andreea [at] filmic [.] ro sau ducu [at] filmic [.] ro

Posturi similare

Comentarii:

 1. wat

  puteati sa alegeti si voi un banc mai bun, ca-s destule

 2. stefan

  orice banc ar fi ales, s-ar fi gasit macar unu care sa comenteze ca nu e bun. nu exista banc care sa placa la toata lumea. nu exista mancare care sa placa la toata lumea. poti sa-i dai cuiva cea mai buna prajitura din lume, e degeaba daca lui tot kkt ii place sa manance!

 3. good point Stefan :)

 4. Tudor (alt Tudor)

  Cred ca ar fi cateva care sa placa tuturor, da-s toate antisemite.

  Insa nu bancul conteaza. Stii, si Kubrick putea sa-si gaseasca un subiect mai bun decat niste maimute care bat toba pe Strauss.

 5. i1

  Cu un decor spartan, cu te miri ce efecte, a iesit un clip bun. M-am bucurat sa il vad.

 6. fane.mirea

  Stiam si eu bancul, abordarea insa mi se pare interesanta. Sa faci un filmulet avand ca scenariu un banc. Foarte tare!

 7. Violet

  Eu una nu stiam bancul si mi s-a parut intregul scurt metraj foarte amuzant. Deci se poate face film si fara buget enorm. Ajunge si o idee pentru cine vrea cu adevarat sa se remarce.

 8. ari

  Foarte tare continutul/prost sfarsitul

 9. foarte frumos :)
  chiar m-a distrat un pic clipul :)

  GJ

 10. “Il chemam pe space ca el puna muzica ” Foarte tare :D

 11. Cam plictisitor la un moment dat dar merita vazut

 12. :) ) super tare…

 13. Nebunie mare “fara punct” :D

 14. Bravo lor, ce nota au luat pentru acest film de scurt metraj? Conteaza foarte mult sa ai si imaginatie petnru dialoguri

 15. merita vazut … m-am distrat

Comentariu la postul “O petrecere fara punct”