This Is Where We Live

September 3rd, 2009

2This Is Where We Live

Articol scris de Monica

Iubitori de lectura?

Aceasta animatie este pentru voi, cei care nu v-ati pierdut acea curiozitate pe care o aveati cand va erau citite si mai apoi ati inceput sa cititi singuri tot felul de basme si povesti care va populau uneori visele, va dezvoltau imaginatia si va determinau mintea sa puna felurite intrebari si probleme care de cele mai multe ori amuzau intreaga familie cu surpriza si naivitatea lor.

Pe masura ce anii trec multi pierd din entuziasmul acelei varste pentru carti si povestile lor sau acesta se diminueaza mult. Este cumva firesc si stim toti de ce se intampla aceasta. Totusi, sunt oameni care nu au renuntat la acest mod de a petrece o parte din timpul lor liber, oameni care prefera sa-si dea ultimii bani pe o carte. Asadar ii salutam pe toti impatimitii de lectura ( de orice fel ar fi ea si pe orice suport ) si ii lasam in compania This Is Where We Live. Enjoy!

Alte posturi

Comentarii:

  1. Am vazut filmul mi se pare foarte interesant ! felicitari blogului pentru subiecte .

  2. Din pacate, in ultima perioada nu am mai avut timp sa citesc. Fiecare persoana cred ca are nevoie sa evadeze putin din lumea reala si sa citeasca o carte buna, indiferent de varsta pe care o are.

Comentariu la postul “This Is Where We Live”