Sweet Dreams

July 2nd, 2011

5Sweet Dreams

Articol scris de Monica

E cu de-ale gurii

Despre prezenta animatie vorbesc, care conform spuselor autoarei este una experimentala, a carei totala realizare a durat un an. Va veti da seama de ce urmarind-o :) . Mai apoi, daca vi se face pofta de dulce sau de orice alte bunatati mai vedeti pe acolo, nu e vina mea. De data asta nu recunosc nimic :) . Daca veti zambi macar un pic, ma declar insa bucuroasa, desi toate meritele ii revin animatoarei. In rest, sa aveti vise frumoase!

Autoare: Kristen Lepore

Alte posturi

Comentarii:

  1. Thuoaamne, chiar ca un an, altfel nu putea iesi tat ade bine! Am facut odata o chestie de vreo 4 minute cu niste telefoane mobile (deci nu animatie, dar cadru cu cadru) si mi-a luat 3 zile, la finalul carora oricum nu era perfect totul. Da, tare cine a facut animatia asta.

  2. Genial clipul. Chiar ca e de inteles de ce a durat asa mult. Chiar ma intreb , animatia asta nu a luat nici un premiu? gen Oscar cum e la filme. Eu una zic ca merita.

  3. foarte fain

  4. Eu stau si ma intreb altceva…daca zice ca animatia a durat un an…cine te plateste sa faci o animatie de genul care sa dureze un an/? o faci in timpul liber sau cum ca nu ma prind? trebuie sa traiasca si omul din ceva nu ?:P

Comentariu la postul “Sweet Dreams”