Procrastination

September 30th, 2008

2Procrastination

Articol scris de Ducu

Sau incercarea de a evita inevitabilul.

O animatie superba care abordeaza un subiect atat de prezent, dar atat de putin discutat. In loc sa imi scriu aici parerea as fi putut sa mananc ceva, sa ma plimb prin parc, sa citesc o carte sau sa fac orice altceva, cam asta inseamna “procrastination” (procrastinare, sa freci menta, sa amani lucrurile). Si faptul ca cititi aceste randuri si va uitati la animatia lui Johnny Kelly poate insemna ca renuntati sa faceti ceva mai important pentru a face ceva care va face placere mai mult.

Chiar daca de fire sunt mai workahoolic (sau cel putin asa imi zice mai toata lumea), mi se intampla foarte des sa ma trezesc facand cu totul altceva atunci cand am mai mult de munca. Am observat ca cel putin la mine merge uneori ideea ca pentru a termina unele lucruri trebuie sa fac inainte multe altele care nu au legatura dar care imi fac placere “pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”.

Scenariu, animatie si regie: Johnny Kelly
Sound design: Mike Wyeld
Voce: Bryan Quinn

Posturi similare

Comentarii:

  1. Oana

    aren’t we all like this!!!?? Mi-a placut doarte mult “asta mic” si cum e facut, tehnic si ideea si abordarea ei..si mai ales ca se termina cu o lista.
    PS: listele si curatenia pe birou sunt preferatele mele
    ….sa nu uit vizionatul shorturile de pe filmic dimineata, la serviciu, evident..shhht:)

  2. Ne bucuram ca filmic a reusit sa devina un tabiet.

Comentariu la postul “Procrastination”