My First Crush

October 30th, 2010

4My First Crush

Articol scris de Oana

El/Ea?

” My first crush” e poate cea mai simpatica animatie pe care am vazut-o in ultima vreme. Asta cu atat mai mult cu cat povestea e de fapt o colectie de stari ale unor personaje foarte diferite. Cu toate acestea, trairile lor desi sunt exprimate intr-un mod variat, toate se reunesc sub umbrela unor relatari despre primele dezamagiri in dragoste.

Vocile de pe fundal pentru care Julia Pott a optat sunt reprezentative pentru acest tip de filmulet deoarece nareaza intr-un mod expresiv experientele traite, sau mai degraba dorite, visate alaturi de persoanele dragi. Poate un plus de valoare la acest capitol o da si faptul ca s-a recurs la engleza britanica care pentru mine cel putin are un farmec aparte. :)

Clipul, desi poate parea foarte pueril si inocent, de fapt se individualizeaza, reprezentand o colectie de interviuri luate unor persoane capabile sa faca cunoscuta o parte din experienta lor. Acest aspect e evidentiat mai ales prin naturaletea cu care personajele expun un episod mai putin placut din viata lor.

Posturi similare

Comentarii:

 1. Nu e pueril, e chiar foarte emotionant. :) Personajele sint reale sau doar experientele?

 2. Oana

  Din declaratia Juliei Pott asa se pare:
  ” This was my final film at Kingston University, it is an animated film based on interviews with people about their first crushes.”

 3. loredana

  absolut superb:)

 4. Rhea

  Foarte dragut…

Comentariu la postul “My First Crush”