Love Your Enemies

September 17th, 2009

1Love Your Enemies

Articol scris de Monica

Se poate?

Cred ca titlul acestui filmulet este un pic exagerat si poate s-ar fi putut gasi unul mai potrivit. De ce zic  aceasta? Pentru ca odata cu derularea imaginilor care ilustreaza punctul de vedere al autorului iti dai seama ca este vorba de o metafora pentru o realitate mai palpabila decat aceea a oamenilor din categoria celor care iti fac rau si care nu conteaza pentru tine si de care probabil te-ai putea lipsi.

Iti vin in minte insa acele persoane care te ranesc dar care iti sunt dragi si pentru care ai sentimente si ganduri pozitive.  Si cum se intampla ca acestea sa dezamageasca sau  sa descurajeze, fie ca o fac involuntar  sau nu trebuie sa gasesti puterea sa-i pretuiesti in continuare si sa-i tii  aproape. Pentru ca in ciuda a tot viata ta e mai plina si datorita lor. Mai mult decat atat atunci cand la randul nostru ranim sau dezamagim, ne bucuram daca celalalt ne poate ierta.

Asa ca este vorba mai mult de toleranta si capacitatea de a iubi in ciuda defectelor celor din jurul nostru. Pentru unii este mai greu, altora le vine mai usor – idee e ca faptul asta face parte din realitate si trebuie cumva sa ne descurcam pentru ca nu traim izolati.

Poate am zis cam multe pentru un filmulet atat de clar si care dureaza doar un minut si poate ca voi aveti alte ganduri asa ca va invit sa le exprimati!

Autor: Kristen Miller

Alte posturi

Comentarii:

  1. nu shtiu daca este exagerat titlul ..dar mie imi place, e un sfat bun, in anumite situatii …love your enemies !:)

Comentariu la postul “Love Your Enemies”