How to break up

August 27th, 2009

3How to break up

Articol scris de Oana

64 de pasi simpli

Animatia lui Lev Yilmaz promite oricarui EA sau EL o serie de 64 de pasi simpli care te pot ajuta sa te desparti de persoana iubita. Impropriu spus ”iubita”, mai degraba persoana pe care o iubeai candva, din (doar tu stii) ce motiv. Povestea cuprinde diferite etape ale procesului de despartire (credeati ca e asa simplu?) astfel incat rezultatul sa fie cel mult visat.

Incepand cu ”The build up”, ”The second childhood” si finalizand cu ”The recovery”, animatia capata o nota optimista, astfel incat cel care doreste separarea sa nu se simta deprimat. Sfaturile sunt usor de pus in practic, tocmai pentru a fi de folos cat mai multor persoane care doresc sa ”implementeze” aceasta ”tehnica”. Fie ca te indeamna sa te contrazici din orice lucru banal, sa te reintorci la vechile obieciuri sau pur si simplu sa iti faci o noua viziune asupra viitorului, cert e ca tonul cu care se comunica aceste lucruri este unul amuzant si plin de ironie.

Cum arata imaginile care redau toate aceste sfaturi si de ce unele dintre ele s-ar putea sa va para cunoscute, descoperiti daca vizionati intreaga animatie! Enjoy it! :)

Posturi similare

Comentarii:

  1. 64 pasi? Nu stiam ca e asa de greu :) )

  2. ….dar sa te apropii cati pasi sunt? :D

Comentariu la postul “How to break up”